Thursday, 8 March 2012

What to Do.. (jgan bace kalau geli!!) =p

It's been a week am here. Done my presentations, done jalan2 dgan kawan. done amik voucher but I decide nk hbiskan kat KL nnti. Hurrrm...what can I say here, duduk kat sini lame2 boleh jadi gile depressed. Like yes, muke I yg dh sedie ade berjerawat dan berminyak neyh ni nmpak bertambah buruk dengan muke moody dan pucat lesu ni. Hurm...haritu teman member g printing n then lepak kt Lemongrass. And straight awayyy..semue kenangan dtang..bertimpe3. I rase mcam nk menangis dah..seriously, bukan sebab pedas tomyam yg I makan tuh, tapi sebab Yes..I miss him. i miss our moment together here. I ternampak je bayang2 we all jalan2 together, when he tease me, when he laugh and touch my hair. Like every place, every thing that I saw I akan nampak die. Hurm....I'm totally hurts. Terpakse tahan2 even my friend realize that I'm sad. Totallly...He says.."Dahlah tu Awin, xde jodoh..n even kalau jodoh korang kuat nnti adelah tu".dun worry..mmg kenangan susah nk lupe, tp awin harus..ramai lagi kt luar tuh.Trust me."..Ehm..baiklah En.Shapik..tpi mudah bagi anda  bukan bagi saye.And  time nk turun tangge aku hampir terjatuh bile si Adib panggil aku Gemok. hahahha..bukan terkejut ape. Tapi tulah yg selalu my ex panggil bile aku nk turun tangge. "Baik2 gemok, t jatuh berguling-guling.haahha". Then, keesokannye sesi bergossip dgan si Mawar Izyan pulak..Then lepas dah cite itu ini she just said. "Kenape xbagitau die awin masih sayangkan die? Fix everything. mesti boleh, korang dulu pasangan paling bahagie kot". Hurmmm...how I wish I can do that. But nope. I xakan...Biarlah hati I sendiri je tau betape I masih sayangkan die, tp tulah I just let it go and fade awayyy. I xnk sakitkan hati die lagi. I made a mistakes before. Big Mistakess. And I let him down. Biarlah die jumpe girl yg lebih baik utk die n can guide him as well.

   Mungkin ape yg terjadi kt I recently balasan jugak. Bak kate my friend, Karma. ahahah..Yes, I telah dikecewekan same sepertimane I kecewekan org lain dulu n yes, ceritenye agak same. Sume return dgan ex. Hhahaha..kdang2 hidup ni pelikkan?Bile kite ade someone, kite xhargai pun..nnti die dh hilang baru terase. And yes, I agree. Selalu mcam tuh. And I pun xtau knape tibe2 lately I asik fikirkan die. Em..actually, lepas kisah I dgan Mr Eez sebenarnye. Hurm..mungkin sebab I rase I belum jumpe laki yg sayangkan I sebanyak mane my ex sebelum ni. Die xpure2 when he says that he love me so much, die xtipu bile die kate die rindukan i, die xpntingkan diri sendiri jugak.. Rase menyesal pun ade, knapelah I blh terlibat dalam kisah eez? Kalau x, I mesti  okey je skrg. Hurm....Aduh2.. Dahlah, ni sume cabaran kot. =). Well yes, selagi I xbalik KL selagi tuh hati dan perasaaan I akan terus tersikse. Waaahhh gitu.hahahaha..Sebab tu suke layan perasaan sorg2 bace novel. Seriously..I rase teruk. Sangat teruk...ahhahaha...dahlah. Semue ni dah jadi kan. What to do..xleyh nk buat ape dah. Just berharap lah diri ni akan jumpe laki yg lebih baik, jujur dan menerime diri ni seadenye. Insyaallah...  =,))))

video
video
p/s: Terjumpe this two video dalam lappy my sis. Seriously, when I watch it, I smile. But menangis dalam hati. Boleh pulak my sis said. "Tgok Awin... cantik , bahagie bile dgan Bam". Then, straight away kene ketuk. ahahha...What a moment. I miss him. Miss Our Moment. I miss You Like Crazy..Yes, I decide not to tell you bout this because I know U never Forgive Me. Just Let me to LOVE YOU until this heart can fully accept other Guy who can LOVE ME as strong as you before..I'm sorry for everything I've done..Yes, I'm done. Done with everything. No longer nk pasang scandal ramai2, no longer flirt2 kt fb or tagged. I just waiting for someone. To help me + save me run awayyyy from all this crap... =,((((

No comments:

Post a Comment